This is the Title

OPEN MODAL
Close

De leukste werkgever in de schoonmaak, dat zijn wij!

 

Schoonmaakbedrijf Haagsehof is een middelgroot schoonmaakbedrijf. We hebben ongeveer 70 medewerkers in dienst en maken ongeveer 80 (kantoor)panden schoon in de omgeving van Den Haag. Onze medewerkers staan bij ons centraal, wij binden en verbinden onze toppers aan ons, gewoon omdat zij dat verdienen. Zonder goede medewerkers kunnen wij als schoonmaakbedrijf nog zoveel beloven maar zijn wij niets.

 

Wij willen al onze medewerkers met plezier naar hun werk laten gaan. Je krijgt van ons de aandacht die je verdient. Je krijgt begeleiding op je werkplek, we staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We sturen je niet zomaar in je eentje op pad.

 

Westfield Mall of the Netherlands - Leidschendam

 

Haagsehof is vanaf de start van "Leidsenhage Vernieuwt" de trotse schoonmaakpartner van dit winkelcentrum. Winkelcentrum Leidsenhage wordt op dit moment getransformeerd tot het grootste en meest exclusieve winkelcentrum van Nederland. Vanaf maart draagt dit winkelcentrum dan ook de volgende naam: Westfield Mall of the Netherlands. Een unieke omgeving met meer dan 250 winkels, verschillende horecagelegenheden, een bioscoop en nog veel meer unieke belevenissen. Het winkelcentrum is volledig gericht op service en gastvrijheid.

 

Wij zijn per maart 2021 op zoek naar enthousiaste en gastvrije medewerkers die het visitekaartje willen zijn van deze prachtige shoppingmall. Klik op onze vacatures en solliciteer direct!

 

meewerkend voorvrouw / voorman

gastvrije schoonmaak medewerker

gastvrije medewerker restaurantplein

medewerker spoelkeuken